home
How does it work?
Expected results
Why are we #1?
Medical Community
Ingredients
Tests
Testimonials
Exercise program
Faq
Order now
Programul de exercitii Breast Performance este alcatuit din peste 200 de filmulete si imagini profesioniste explicative

Programul nostru de exercitii Breast Performance este cel mai cautat program de acest gen de pe internet si se vinde in intreaga lume. Este cel mai inovativ si complet dintre toate, fiind alcatuit dintr-o serie de exercitii usor de executat, care ajuta la marirea sanilor ca si dimensiune si fermitate.

Programul combina perfect exercitiile obisnuite cu ultimele tehnologii aparute, video si mai mult de 200 de imagini ilustrative in care fiecare tip de exercitiu este explicat in detaliu, avand instructii simple de urmat.

Ce include programul de exercitii?

Peste 30 de tehnici de exercitii
Demonstratii profesionale video cu instructiuni precise
Imagini de inalta rezolutie
Recomandarea urologilor si a celorlalti medici de specialitate
Rezultate vizibile in cateva zile

Pe ce se bazeaza programul de exercitii Breast Performance?

Eficienta programului nostru este o consecinta a combinarii unor tehnici de ultima ora cu cele traditionale. Cand e vorba de rezultatele obtinute, unele din aceste metode sunt pur si simplu revolutionare.
Sanii, ca orice alta parte a corpului uman nu isi mentin fermitatea daca nu se lucreaza la musculatura lor. De aceea exercitiile programului nostru au fost special create sa stimuleze si sa imbunatateasca conditia fizica generala a sanilor.
Programul de exercitii Breast Performance este alcatuit dintr-o serie de tehnici de diverse feluri:

Tehnici pe baza de apa


Apa este factorul cheie al bunei functionari a corpului uman, in general, si are o importanta majora datorita puterii sale de a hidrata si a oferi fermitate, ceea ce este foarte benefic pentru corpul tau.
Importanta apei o poti sesiza si singura in urma unui dus rece,care revigoreaza. Iti vom arata cum sa combini apa calda cu apa rece, pentru a obtine fermitatea pielii prin asa numita hidroterapie.

Gimnastica acasa

Sanii sunt localizati in zona muschilor pectorali, deci exercitiile pe care vi le propunem vor lucra strict pe imbunatatirea acestui aspect. Prin lucrarea acestor muschi, se va mari fermitatea si aspectul general al sanilor si al intregului tau corp.
Va propunem 10 exercitii diferite, explicate si prin filmulete video, imagini si texte informative, pentru a le putea executa cu usurinta in confortul propriei tale locuinte in doar cateva minute pe zi. Vei vedea cat de mult iti va schimba conditia fizica generala aceste exercitii si te vor ajuta sa pierzi in greutate.

Gimnastica cu greutati

Odata ce ti s-a acomodat corpul cu aceste exercitii, vei putea trece la urmatorul nivel- exercitii cu greutati. Greutatile iti vor intari musculatura, lucrand si tonifiind sanii mult mai mult, oferindu-i corpului tau o conditie fizica excelenta.
Va propunem 7 modele de exercitii impreuna cu explicatii video pentru a completa programul Breast Performance si a oferi un contur atragator corpului tau.

Gimnastica cu benzi elastice

Aceste exercitii sunt ideale pentru a crea o consistenta a muschilor pectorali, dezvoltand musculatura de la gat pana la piept.
Ca si in cazurile celelalte, propunem 4 exercitii simple, cu benzi elastice pentru a dezvolta si mai mult muschii pectorali. Desigur, fiecare din ele este insotit de explicatia video profesionala, si de texte explicative sugestive.
Impreuna cu exercitiile diferite din programul Breast Performance, iti vom oferi idei si sfaturi pentru a-ti mentine sanii atragatori pentru totdeauna. Un capitol foarte important este ocupat de dieta, care este fundamentala pentru a-ti mentine sanii intr-o stare cat mai buna.

Programul Breast Performance este structurat pe trei tipuri de exercitii distribuite pe trei nivele de dificultate -incepatori, intermediari si avansati - definite astfel dupa durata si intensitatea lor, care permit optimizarea rezultatelor in cel mai scurt timp. Tehnicile noastre sunt individual create pentru fiecare zona, garantand rezultate rapide si evidente. Aminteste-ti ca orice alta metoda de marire a sanilor te va costa si mai multi bani, si iti va oferi mult mai putin decat Breast Performance.

Odata ce ai intrat in posesia programului de exercitii vei avea acces nelimitat fara sa trebuiasca sa platesti ceva in plus. Pe langa aceasta, programul Breast Performance este recomandat expres de sexologi prestigiosi si medici profesionisti in domeniu ceea ce iti garanteaza faptul ca nu prezinta nici un risc asupra sanatatii tale.

 
© 2018 ProCurvesPlus.ro - Marirea Sanilor