home
How does it work?
Expected results
Why are we #1?
Medical Community
Ingredients
Tests
Testimonials
Exercise program
Faq
Order now
Ingredientele Procurves Plus sunt 100% naturale, eficiente si sigure

Este aproape imposibil sa gasesti pe piata un produs cu ingrediente de o asemenea calitate cum se gasesc in pilulele Procurves Plus.
Exista multe companii care promit rezultate rapide cu privire la calitatea ingredientelor din pilule, incercand doar sa faca bani fara sa se gandeasca la sanatatea clientilor.
Trebuie sa tii mereu cont ca in spatele fiecarui produs exista o companie responsabila care asigura eficacitatea ingredientelor.

Multumita ingredientelor de inalta calitate pe care le folosim in fabricarea pilulelor Procurves Plus, putem oferi un produs petnru care garantam obtinerea de rezultate permanente

Pe de alta parte, trebuie sa tii cont de faptul ca produsul are toate certificarile necesare, care atesta functionarea si calitatea acestuia, inainte de a fi pus spre comercializare. Intotdeauna uita-te dupa sigla GMP care atesta certificarea produsului. Aceasta este singura garantie ca produsul este de calitate si ca vei obtine rezultate corespunzatoare. Procurves Plus este cel mai bun exemplu pentru aceasta, pentru ca pilulele noastre, au fost realizate sub controlul GMP (Good Manufacturing Practices) garantand siguranta si faptul ca nu prezinta nici un risc asupra sanatatii si nici efecte secundare.

Acest produs functioneaza atat de bine datorita formulei sale complete. Este facut din plante si amino acizi care au fost folositi de secole in medicina in scopul imbunatatirii aspecului corpului femeii si pentru cresterea libidoului.
Multe din aceste plante au fost folosite in Asia si America de Sud, timp de sute de ani (inca se folosesc si astazi), obtinand efecte uimitoare. Deci secretul Procurves Plus nu este altul decat deosebita calitate a ingredientelor folosite si unicul si exclusivul amestec pe care cercetatorii nostri l-au realizat.
Pilulele Procurves Plus sunt 100% naturale, deci sunt absolut inofensive. Scopul lor este de a mari dimensiunea si fermitatea sanilor, si a imbunatati conditia fizica generala a acestora.

Ingredientele din Procurves Plus sunt 100% naturale si nu prezinta nici un risc sau efecte secundare

Extract din samanta de Fenu grecesc / Trigonella Foenum – Graecum

Este una dintre cele mai vechi plante medicinale, despre care avem referinte in Ebers papyrus (un document egiptean din secolul 15 dinaintea erei noastre). Este o planta bogata in fitoestrogeni si este foarte populara datorita productiei sale de hormoni si a dezvoltarii glandelor mamare hranind estrogenul.

 

 

 

Boabe de Saw Palmetto / Serenoa Repens Bartram

Semintele de Saw Palmetto sunt receptori de androgen si estrogen echilibrand activitatea hormonala. Alta functie foarte importanta este normalizarea activitatii glandelor si organelor.


 

 

 

Samanta de Fennel / Foenicul Vulgare Mill

Este una din plantele cu o concentratie mare de flavonoizi, ajutand in producerea de hormoni si facilitand dezvoltarea glandelor mamare.

 

 

 

 

Radacina de Wild Yam/ Discorea Villosa


Aceasta planta poate fi gasita in America Latina (in special Mexic) si in Asia. Folosita in comun pentru tratamentul osteoporozei, fiind o sursa bogata de Beta-Caroten, contribuie la dezvoltarea optima a sanilor femeii.


 

 

Pacific Kelp/ Macrocystis Pyrifera

 

Creste de-a lungul coastei Californei inferioare. Este o sursa excelenta de minerale marine, continand iod, care este esential pentru buna functionare a glandei tiroide. O serie de studii, referitoare la dieta au demonstrat ca Kelp are un efect benefic in atingerea unei balante hormonale.


 

Frunze de Damiana/ Turnera Diffusa Willd

 

Are un rol pozitiv in reglarea ciclului menstrual al femeii si in stimularea functiei ovarelor, ajutand la marirea sanilor.


 

 

 

Dong Quai root/ angelica sinenis

Este folosit de cateva secole pentru tratarea crampelor cauzate de menopauza. Este demonstrat stiintific ca regleaza nivelul hormonal al femeilor si pastreaza un echilibru in aceasta privinta.


 

 

 

Blessed thistles herb/ cnicus benedictus

Este folosit in intreaga lume ca fiind un agent stabilizator pentru femei, datorita efectelor pozitive asupra stomacului, avand un efect tonic.


 

 

 

Hops flower /humulus lupulus

Joaca un rol important in reglarea productiei de hormoni facilitand dezvoltarea glandelor mamare.


 

 

 

 

Pueraria mirifica

Pueraria mirifica este o specie botanica care creste in Thailanda. Este folosita pentru a imbunatati conditia sanilor intrucat permite stimularea si dezvoltarea tesutului gras. Pe langa aceasta mentine colagenul si permite crearea de noi celule ale pielii, pentru sani mai mari, mai frumosi si mai atragatori.


 

Bioperine

Este un ingredient nou si revolutionar care faciliteaza absorbtia ingredientelor si deci asimilarea acestora in organism cu o viteza uimitoare, grabind aparitia rezultatelor.


Ingredientele noastre sunt 100% naturale, nu prezinta nici un risc asupra sanatatii tale si nu cauzeaza efecte secundare.


© 2018 ProCurvesPlus.ro - Marirea Sanilor