home
How does it work?
Expected results
Why are we #1?
Medical Community
Ingredients
Tests
Testimonials
Exercise program
Faq
Order now
Teste

Studii ale clinicilor de specialitate au dovedit eficienta ingredientelor pilulelor Procurves.

Datorita calitatii formulei noastre si dovezii eficientei produsului, nu este ciudat sa gasim numeroase teste asupra ingredientelor in zielele noastre.

Astfel noi iti vom arata cateva dintre ele, astfel vei fi convins de eficienta si rezultatele uimitoare pe care ti le pot oferi pilulele Procurves.

BIOPERINE

Bioperine este un ingredient nou, revolutionar care are ca rol absorbtia restului de ingrediente de catre corpul nostru, facilitand asimilarea grabind rezultatele ce se vor obtine.

Este un extract standard de piperine, principalul alcaloid al piperului negru, fiind o forma extrem de pura si sigura. Este obtinut din fructe ale plantelor cultivate in regiunile umede, bogate in Nigrum L. (piperul negru).

Mai jos iti oferim  un graf si cateva explicatii stiintifice cu privire la originea si importanta lui Bioperin:

 

Proprietatile lui Bioperine au fost verificate in diverse studii clinice cu ajutorul unor voluntari sanatosi in U.S. Aceste studii au masurat a trei categorii distincte de produse. Categoriile ce au fost evaluate cu si fara Bioperine au fost solubile in grasime (beta-caroten), solubile in apa (vitamina B6) si mineralul (selenium). Absorbtia gastrointestinala a tuturor studiilor ce au avut loc pe nutritie au crescut in mod dramatic cand au fost administrate cu Bioperine. Nivelul pentru selenium a crescut cu pana la 30%, beta-caroten cu 60% si vitamina B6 a crescut mai mult decat beta-caroten. Toate studiile au folosit Bioperine in cantitate de 5mg pe doza.

 

STUDII CLINICE IN PUERARIA MIRIFICA

Pueraria mirifica (cunoscuta si sub numele de Kwao Krua sau Butea Superba) este o specie botanica descoperita in Thailanda si Myanmar. Tuberculii sai sunt folositi pentru cresterea sanilor, permitand stimularea si largirea tesuturilor grase. Acest aspect conduce la obtinerea unor sani mai fermi. In plus, mentine colagenul si dezvolta noi celule ale pielii, ducand la obtinerea de sani mai netezi si mai bine formati.

In general, plantele acestea se intalnesc in padurile nordice, vestice si de nord-vest ale Thailandei. Principiile active ale acestei plante sunt localizate la radacina.

Exista 9 specii de Pueraria intalnite in Thailanda ce sunt similare. In orice caz, autenticitatea pentru Pueraria Mirifica poate fi verificata cu ajutorul caracteristicilor staminei florii si a perilor de pe aceasta.

Tuberculul face posibila cresterea si acumularea a macar 13 produse naturale, cunoscute si clasificate drept Phytoestrogeni: miroestrol, daidzein, genistin, genistein, B-sitosterol, stigmasterol, coumsterol, pueraria, sompesterol, mirificournestan, kwakhurin si mirificin. In Est, increderea in proprietatile miraculoase ale plantei Pueraria Mirifica sunt prezente de la o generatie la alta de secole.

Extractul de rizom a lui Pueraria Mirifica contine “phytoestrogeni” (hormoni extrasi din planta), cuprinzand isoflavoni (daidzin, daidzein, genistin, genistein si puerarin) si altele ca miroestrol si derivatele sale, beta-sitosterol, stigmasterol, cournestrol, puerarin, mirificournestan, kwakhurin, mirificin, b-sitosterol, grasimi si zahar.

A fost afirmat ca Pueraria mirifica contine substante estrogene de miroestrol, ce pot fi gasite in rozomii uscati Pueraria mirifica in procent de 0.002-0.003%. Aceasta substanta a fost dovedita de 2 ori a fi mult mai eficienta decat estrogenul prezent la oameni.

O serie de studii asupra celulelor sanilor si activitatea in vitro cu Pueraria mirifica au fost realizate de catre Universitatea de Medicina Emory din Atlanta, Georgia, USA si Departamentul de Obstretica si Ginecologie, Colegiul de Medicina Phramongkutklao, Bangkok, Thailanda. Aceste studii au demonstrat ca extractul de radacina a plantei Pueraria mirifica are proprietati anti-estrogene impotriva cancerului la sani.

In raport cu studiul condus la Scoala de Medicina, Universitatea Saint Mariane, Tokyo, Japonia de catre Kuramoshi, T. si Smitasiri, Y. in legatura cu studiile preliminare ale Pueraria mirifica, femei din Japonia, 50 de voluntare cu varste cuprinse intre 20 si 49 ani, li s-a administrat pe cale orala intre 100-600 mg de pudra de radacina din Pueraria mirificatimp de 7 zile, 2 saptamani dupa menstruatie. Nu au fost raportate nici un fel de reactii adverse.

SURSA: DEPARTAMENTUL DE MEDICINA A INSTITUTULUI DE STIINTE IN MEDICINA, MINISTRUL SANATATII PUBLICE DIN THAILANDA

Legatura dintre Phytoestrogen si dezvoltarea glandelor mamare

Phytoestrogenii detin un rol important in Procurves Plus datorita ingredientelor 100% naturale ce alcatuiesc proprietatile puternice ale estrogenului.

Proprietatile cele mai importante ale phytoestrogenului sunt abilitatea de a actiona ca si estrogenii endogeni, facilitand dezvoltarea glandelor mamare. In stadiul in care celulele epiteliale nu mai au viata, celule derivate din epiderma suprafetei prolifereaza in ceea ce sta la baza mesenchymelor. In cazul oamenilor, se formeaza 20 sau mai putin de 20 de legaturi, ce se dezvolta pana devin conexiuni la glandele mamare. Legaturile inconjoara conexiunile intr-o retea de celule myeloepiteliale, destinate in ultima faza a servi la expulzarea de lapte mamar. In cele din urma, conexiunile formeaza structuri alveolare si o cantitate mica de secretie.

Rezultatele acestea apar in perioada de 1 pana la 7 saptamani. Dupa aceasta faza sanii trec la o faza de pauza ce e compusa dintr-un numar mic de conexiuni dispersate. Acest lucru nu poate fi complet pana la cateva luni dupa nastere.

La diverse specii exista un dimorfism sexual in embriogeneza conexiunilor de excretie. In cazul oamenilor, aceasta apare ca o diferenta intre sanii fetelor si a baietilor inainte de pubertate. Dezvoltarea glandelor mamare se afla sub un control multihormonal, implicand interactii functionale intre ovare si glandele pituitare.

Actiunile estrogenului, progesteronelui, glucocorticoizilor, insulinei, cresterii hormonilor si glanda tiroidala sunt implicate in procesul de dezvoltare a sanilor. Studii pe inlocuirea glandei endocrine arata ca estradiolul de la nivelul ovarului este critic pana la fazele majore de dezvoltare mamara din timpul pubertatii si din timpul sarcinii. Oricum, efectele estrogenului in ceea ce priveste cresterea mamara pare sa necesite glanda pituitara functionala.

Estrogenii pot contribui la dezvoltarea mamara doar prin actiunea directa  asupra glandei mamare si sau prin actiunea indirecta a endocrinei axei hypothalamice/pituitare. Dezvoltarea alveolara este de asemenea controlata de progesteron.

Importanta Phytoestrogenilor

Phytoestrogenii reprezinta un grup divers de componente ale plantei nonsteroidale ce prezinta calitati de estrogeni si apar in mod obisnuit la plante, fructe si legume. Acest lucru a fost prima data descoperit in 1926, datorita dorintei de a avea activitate estrogenica. Astfel exista doua tipuri de estrogeni: estrogenul alpha si estrogenul beta.

Multi phytoestrogeni par sa aiba o mai mare afinitate la receptorii ERB, decat la estrogenii steroidali. Oricum acestia sunt mai slabi decat estrogenii ce se intalnesc la oameni cu pana la 105 ori mai putina activitate. Phytoestrogenii sunt deseori intalniti la barbati intr-o cantitate mare.

 

 

 

© 2018 ProCurvesPlus.ro - Marirea Sanilor